Je kan bij mij terecht voor onderstaande types individuele coaching.


  • Loopbaancoaching met de VDAB loopbaancheques.
  • Expert coachingsessies volgens de methode Van stress naar veerkracht © die ik zelf ontwikkelde en beschreven staat in het boek Van stress naar veerkracht (2021, Borgerhoff & Lamberigts).


Voor meer info en reserveren van je plek kan je terecht op de website van mijn praktijk Centrum Diabolo in Heusden/Destelbegen.


Voorlopig is mijn praktijk voor onbepaalde duur GESLOTEN. 


Ben je op zoek naar tips op vlak van stress- en energiebeheer? Dan is mijn boek Van stress naar veerkracht een schatkist aan informatie. Ik verzamelde er heel overzichtelijk al mijn kennis die ik ook in individuele coachings doorgeef.


<<< klik hier voor meer info over het boek >>>


Wil je echt actief aan de slag? Dan is mijn online cursus Tem Je Tijgers wat je nodig hebt. Zeker de module Stress In-Zicht en Leren Chillen bevatten alle basisinzichten die je nodig hebt om in deze wereld aan stress- en energiebeheer te kunnen doen. Beide modules zijn ook los te bestellen. 

Ik leg in filmpjes de belangrijkste concepten uit, geef demo's van technieken en er is een werkboek met heel concrete oefenigen die ik ook in mijn praktijk gebruik met cliënten. Je hebt dus helemaal dezelfde info als deze die je hier in de praktijk zou verzamelen. 


<<< klik hier voor meer info over de cursus >>>


Er is momenteel wel begeleiding mogelijk via de online cursus Tem Je Tijgers, met de optie om gedurende de cursus 1 of meerdere 1-op-1 sessies te boeken om je vragen of struikelblokken te bespreken.